Betina Riegelhuth har endelig bestemt seg for hvor hun skal spille håndball neste sesong. Som Maja Jakobsen velger bakspilleren å fortsette karrieren sin i Danmark.

- Betina har gitt oss beskjed om at hun ikke fortsetter hos oss og heller velger seg en dansk klubb, sier trener Arne Senstad, som legger til at klubben kommer til å se etter mulige erstattere for de to gode bakspillerne.

- Jeg har ikke panikk, men det er klart at Betina sitt nei setter oss i en ganske vrien situasjon, sier Senstad.

Etter hva HA-sporten har grunn til å tro er den danske klubben Esbjerg høyaktuell for Riegelhuth.

Esbjerg vant toppserien i Danmark, men tapte en høydramatisk DM-finale mot FC Midtjylland med sammenlagt 45-44.

Betina Riegelhuth er for tiden på landslagssamling i Brasil, og HA-sporten har ikke lykkes å komme i kontakt med henne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.