- Jeg hadde min første hele håndballtrening på tirsdag, og selv om jeg ble litt stiv dager etter, er jeg nå på vei tilbake, fastslår målvakten.

I den første kvartfinalen mot Vipers i Kristiansand, var det Hannah Zimmergren som voktet Storhamar-buret, og hun gjorde sine saker solid. Spesielt før pause, i en kamp Storhamar vant med 11 mål.

SVELE-HJELP

Førstemålvakten vet hun har kort tid om hun skal bli skikkelig kampklar allerede om ei snau uke, og hun har derfor ikke tid til å bruke påsken som ferie.

- Jeg trener håndballtrening og Bent Svele skal hjelpe meg, forteller Liden, som også får hjelp av J12-laget som hjelpetrener Svele også trener.

- For meg er det viktig å stå mest mulig å mål, og heldigvis har Bent og jentene hans sagt at de vil hjelpe meg, smiler Stine Liden.

Byåsen eller Larvik

Dersom Storhamar klarer minst uavgjort mot Stabæk neste onsdag, er laget fra Hamar vest klare for semifinale. Der venter enten suverene Larvik, eller serietoer Byåsen.

En eventuell semifinale spilles over to kamper, hjemme og borte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.