Hamar
- Dette var enormt. Det var fantastisk å spille her, sa Stine Lidén etter at Storhamar spilte kvartfinale mot Larvik i NM med over 2.000 tilskuere ringside i Terningen Arena for et snaut år siden.
Storhamar tapte med knepne 26-23 mot Larvik, og keeper-Stine ble kåret til banens beste spiller.
I morgen er det Glassverket som står på motsatt banehalvdel av Storhamar, mens Elverums herrelag serieåpner mot FyllingenBergen etterpå.

God hjelp av Taiga'n

Stine Lidén håper Taiga'n møter opp til «forkampen» også denne gangen.
- Ja, jeg likte meg godt i Terningen Arena, og Taiga'n støttet oss jo like mye som de støttet Elverum. Det var kjempegøy. Jeg har hørt rykter om at det kan komme 2.000 tilskuere på kampen vår mot Glassverket. Det hadde vært skikkelig gøy, synes Stine Lidén.
I går kveld satt hun og så videoklipp av Glassverket og analyserte lagets skyttere - slik hun alltid analyserer motstanderne.

Jevngode keepere?

- Vi må prøve å lage håndballfest, men vi møter ingen enkel motstander. Begge lagene har sagt at de går for medalje i årets serie, og det er også to ganske like lag med høyt tempo som møtes, sier Stine.
Når HA-sporten prøver seg med at forskjellen på de to lagene er at Storhamar har bedre målvakt, ler Stine godt, og sier diplomatisk at det er to jevngode keepere som møtes når Guro Rundbråten står på den andre siden av banen.

Overrasket over uttaket

Stine Lidén har hatt en solid utvikling som målvakt i Storhamar de siste sesongene, og har fått prøve seg på A-landslaget til Thorir Hergeirsson.
Hun er også en av tre målvakter som skal på samling og spille kamper mot Tsjekkia og Slovakia senere denne måneden. De to andre er Katrine Lunde og Silje Solberg.
- Akkurat det var overraskende med tanke på at jeg har vært ute med en ankelskade i over tre måneder, mener Lidén.
Hun er bra igjen av skade, men spiller fortsatt med skinne for sikkerhets skyld.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.