BERGEN: Dette var en kamp Storhamar eide fra først kast. Kamilla Sundmoen gjorde livet surt for Tertnes med å score bortelagets fire første mål.
Etter hvert kom avstanden opp i fire mål i Storhamars favør. Den holdt seg ut omgangen.
Begge lag gjorde noen tekniske feil, men Storhamar var det beste laget også i andre omgang. Særlig mot slutten av omgangen var det forskjell på lagene.
På det meste var Tertnes seks mål bak, men de knappet inn på Storhamars ledelse midtveis i kampen. I sluttminuttene viste igjen Storhamar seg som det sterkeste laget slik at det endte 29-25 til bortelaget.
Det ble likevel en komfortabel seier for Arne Senstads jenter.
Og ikke minst to meget verdifulle poeng.
Kamilla Sundmoen var motoren i Storhamar-laget, men Lise Løke var også meget god i kontringsfasen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.