Fredag kunngjorde islandske Alfred Örn Finnsson at han hadde ledet sin siste Storhamar-kamp.

I dag vikarierte dermed assistent Tormod Steen som sjef på benken, og Steen fikk ingen enkel førstetest borte mot serietoer Glassverket.

Storfavoritten fra Drammen avsluttet begge omgangene best og vant til slutt 30-25.

- Det er alltid kjedelig å tape, men vi møter et topplag i dag. I perioder spiller vi jevnt med dem, og i perioder er vi bedre enn dem, sier en relativt tilfreds Betina Riegelhuth etter femmålstapet.

Storhamar falt fra hverandre på tampen av første omgang, og 4-6 ble til 14-9 i vertenes favør før pause.

- Det er noen bølgedaler vi gjerne skulle vært foruten, kommenterer den norske EM-helten.

Holdt følge lenge

Storhamar åpnet likevel overraskende godt. Linn-Marie Birkeland og landslagsduoen Riegelhuth og Maja Jakobsen sørget for at Storhamar fikk en tidlig 6-4-ledelse, og etter hele 22 minutter var lagene like langt på stillingen 7-7.

I første omgangs åtte avsluttende minutter tok Glassverket for alvor over kommandoen. Storhamars angrepsspill mistet både trøkk og tempo, og jobben ble enkel for vertene, som straffet Storhamar nådeløst. Etter 30 minutter ledet Glassverket komfortabelt 14-9.

Kom nesten tilbake

Storhamar åpnet også best etter pause, og gultrøyene fant tilbake til åpningstempoet. På tre tidspunkt var Hamar-laget kun to mål bak Glassverket.

I kampens avslutning viste imidlertid hjemmelaget igjen sin styrke, og de lillakledde vant til slutt 30-25.

Tormod Steen, som ble kastet inn i en midlertidig hovedtrener-stilling fredag ettermiddag, er fornøyd etter sin første kamp som sjef på sidelinjen.

- Vi møter et topplag med selvtillit, men vi blir aldri spilt av banen, så jeg synes dette er et skritt i riktig retning, sier Steen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.