For at Kamilla er en stor del av Storhamar Håndball var det ingen tvil om i går. 11-målsscorer Maja Jakobsen sa det slik: - Vi er kjempeglade for å ha henne tilbake. Storhamar med og uten Kamilla er to forskjellige lag. Med henne på plass er vi garantert fart og at ting skjer på banen. Det føles trygt når hun er med igjen, sa kampens desiderte storscorer.

En institusjon

- Kamilla er en institusjon i klubben og laget. Nok en gang viste hun hvilken eminent spiller hun er for laget sitt. Mot slutten av kampen, da Nordstrand var i ferd med å nulle ut femmålsledelsen vår, tok Kamilla selv initiativ og gikk ut på Nordstrand storscorer Senka Buljan. Kanskje det var trekket som skulle til for at vi sikret oss seieren i en kamp som ble mye jevnere enn den hadde behøvd å bli, roste Storhamar-trener Alfred Ørn Finnsson.
Kamilla selv var bare sånn passe fornøyd med comebackkampen:
- Det var slitsomt, men veldig moro, selv om jeg ikke føler at jeg spilte noen toppkamp. Jeg bommet på drøssevis med skudd, men kampsituasjon er noen helt annet enn trening. Jeg var tydelig spillerusten i dag, sa en selvkritisk Storhamar-strateg.

Larvik onsdag

For en gangs skyld var både Kamilla og Maja Jakobsen nervøse før kampstart. Det vistes godt de første 20 minuttene av kampen. Da ble det gjort mye rart og for Sundmoen ble det ikke uttelling på skudd før det var spilt rundt 20 minutter. Da hadde hun forsøkt seg både fire og fem ganger uten å få tellende resultat. Heldigvis hadde hun guts til å fortsette å prøve.
I første halvdel av andre omgang så det ut til at Storhamar var på skinnene for alvor. Laget ledet med fem mål da 14 minutter gjensto, men da falt alt i hop. Jentene pøste på med tidlige avslutninger fra dårlige posisjoner og turte ikke fullføre angrepene.
- Det var mye som ikke fungerte akkurat da, men vi opplevde også at vi ikke behersket tempoet vi åpnet kampen med, men dette blir bedre etter hvert som vi får mer kamptrening, garanterte Sundmoen, som fant en ekstra grunn til å feire i går ettersom lag nummer to på tabellen før kampene i går, Byåsen, tapte sin kamp i går.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.