Nesebruddet til Lise Løke har ennå ikke fått nok tid til å gro, men nå er hun klar for kamp igjen.

– I utgangspunktet skal hun ha litt mer tid på å la det gro, men nå er det nok med hvile. Hun kommer til å være på banen igjen mot Fjellhammer. Hun har ligget nok på sofaen nå, sier Storhamar-trener Arne Senstad og gliser.

En ekstra dimensjon

Løke selv er også klar på at hun er sugen på å spille kamp igjen.

– Jeg føler meg klar. Jeg har ikke vært med på alt av duellspill på treningene den siste tiden. Det er vel bare de to-tre siste treningene jeg har vært med for fullt. Det er jo bedre å ryke nesa igjen i kamp enn på trening. I kamp er det i hvert fall godt for noe, sier strekspilleren.

De siste to kampene har hun imidlertid vært med i troppen til Storhamar, men har blitt på benken.

– Jeg har hatt henne med på benken, og hadde kommet til å bruke henne hvis det hadde stått om poeng i disse kampene, forteller Senstad som har en klar plan med å sette Løke på banen igjen onsdag.

– Vi får en ekstra dimensjon i spillet vårt framover med Løke på banen. Det blir også litt lettere for bakspillerne våre å lese streken, men all ære til den jobben Kristin (Høybakken) har gjort, sier treneren.

– Mye kan avgjøres

Løke selv innrømmer at det ikke bare har vært lett å slite benken de siste ukene.

– Det har ikke vært noe gøy, men det har vært morsomt å se at laget har spilt så bra. De har imponert de siste kampene, mener Løke som ikke kjenner til noe smerter i nesa lengre.

– Det var vondt de første dagene etter at jeg brakk den opp igjen, men det har ikke vært mye dunking etter det. Nå kjenner jeg ikke noe.

Hun har også trent godt med bruddet.

– Den fysiske formen er det viktigste, og den har jeg holdt ved like. Jeg har fått kjørt ekstra bra på den biten nå faktisk.

Trener Senstad betegnet de tre kampene Stabæk, Fredrikstad og Fjellhammer som nøkkelkamper før Stabæk-kampen for én uke siden. Storhamar vant solid de to første, og nå vil treneren at laget skal fullføre den rekken.

– Det gjelder å fullføre denne trippelen. Mye kan avgjøres denne uka. Fjellhammer har vist at de kan være med oppi der, så vi må gjøre jobben, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.