HAMAR: - Når to spillere kommer til klubben på nullkontrakt, uten lønn, er det et tydelig tegn på at de ønsker å utvikle seg. Begge er spennende typer, som ønsker å være med i et godt treningsmiljø. Det er viktige signaler, og det hører til sjeldenheten i dagens toppidrett, sier Senstad.
Han mener de to vil stå sterkere ved neste korsvei hvis Storhamars økonomiske situasjon forbedrer seg, og de to håndballjentene utvikler seg slik treneren håper.

Kristin Saugstad

Kristin Saugstad, som fyller 20 år 9. mai, spilte yngres i Veldre før hun begynte på videregående skole i Oslo og gikk til Bækkelaget som 16-åring. Etter å ha vært innom Helset, har hun spilt for Stabæk de to siste årene, og forrige sesong ble hun også juniornorgesmester.
Denne sesongen har Kristin slitt med en ryggskade.
- Jeg fikk konstatert en prolaps i ryggen, og har ikke spilt en kamp siden oktober i fjor. Men nå er jeg helt fin igjen og trener for fullt, sier den venstrehendte kantspilleren med to juniorlandskamper.

Sofia Berndtsson

Sofia Berndtsson (22) har bakgrunn fra Sävehof og BK Heid i Sverige og Gjerpen og Larvik i Norge.
Hun tok korsbåndet i kneet 21. januar i fjor, og trente litt med Storhamar i september før hun reiste tilbake til Sverige og BK Heid for å få matchtrening.
- Det var veldig godt å få spilletid igjen, og jeg spilte fra januar til april før vi ble slått ut i kvartfinalen i SM, forteller 22-åringen, som er samboer med Storhamar Dragons-spilleren Fredrik Lystad Jacobsen.

Er veldig motivert

Nå er den svenske jenta med 21 U-landskamper og 23 juniorlandskamper kjempeglad for å få sjansen i Storhamar, og sier at både hun og samboeren stortrives i Hamar.
- Jeg har aldri vært så motivert noen gang, og nå satser jeg på å spille OL med Sverige i 2016. 2012 kommer nok litt for tidlig, sier Sofia Berndtsson til HA-sporten.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.