HAMAR: Det skriver VG.

Sportssjef  Bjørn Taalesen bekrefter overfor avisen at årsaken til dette er Sveles jobb i det utenlandske spillselskapet Unibet.

- Sveles rolle som ansatt i et utenlandsk bettingselskap er ikke uproblematisk i forhold til hans rolle i TV2. En diskusjon omkring dette har pågått lenge og er fortsatt tema, sier Taalesen til VG.

Svele har vært engasjert som Harald Bredelis makker i rollen som ekspertkommentator for TV2 de siste åtte årene.

Taalesen sier til VG at de de visste at Svele jobbet i et spillselskap da de engasjerte ham.

- Jo, men Bent Svele har aldri vært fast ansatt hos. Hadde han vært det, så hadde saken vært annerledes. Men han har jobbet på engasjement her i mange år. Og vi har lenge hatt - og har fremdeles - en diskusjon om dette temaet.

- Hendelser i det siste har gjort det mer aktuelt å komme til en avgjørelse når det gjelder Bent Sveles rolle i TV2, sier Bjørn Taalesen.

Taalesen sier til avisen at Svele ikke vil bli tatt av jobben umiddelbart. Det betyr at han skal jobbe som ekspertkommentator også under EM-sluttspillet i Makedonia neste måned.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.