Storhamar-jentene var merkbart slitne i finalen, og gjorde så mange personlige feil at det ikke var noe å si på at Oppsal vant en kvalitetsmessig skrøpelig finale.

- Jeg liker ikke at vi også i denne finalen er langt under pari, sier Arne Senstad til HA-sporten.

I Skjærgårdsleken ble Hamar-jentene løpt i senk av Glassverket, mens Oppsal orket litt mer enn Storhamar denne helga.

- Det verste jeg vet er at motstanderne våre løper mer og raskere enn oss. Glassverket og Oppsal har begge gjort de i finalene vi har spilt, sukker Senstad.

Svekket lag

Den samme Senstad lager ikke noe poeng i at laget i helga har manglet Ellen Marie Folkvord, Gabriella Juhasz, Lise Løke og Tonje Enkerud.

- Vi mangler ikke flere enn de andre lagene her, kommenterer Senstad som også fikk Kristin Høybakken utvist med direkte rødt kort rett etter pause mot Oppsal.

- Vi taper kampen på at vi gjør fryktelig mange personlige feil, oppsummerer Senstad.

Cupkamp onsdag

Selv om Storhamar leverte en blek finale, er det ingen tvil om at helga har vært en god gjennomkjøring og har gitt treneren mange nyttige svar.

- Vi svinger voldsomt, men vi har noe på gang. Fortsatt er det veldig mye å rette på, men vi skal jobbe langsiktig med denne gjengen, sier treneren som tror laget er godt forberedt til cupmøtet med Bækkelaget allerede onsdag.

Trolig kan Lise Løke være frisk til cupkampen i Oslo, men neppe noen av de andre som ikke spilte i Vestfjorden Cup.

Storhamar - Oppsal 19-21 (11-10)

Storhamars lag: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Kamilla Sundmoen 3, Malene Aambakk 3, Linn-Marie Birkeland 6 (2), Kristin Høybakken, Emma Skinnehaugen 2, Elise Skinnehaugen 2, Lise Binger 2, Thea Tangnes, Tine Engan 1.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.