Storhamar-jentene var merkbart slitne i finalen, og gjorde så mange personlige feil at det ikke var noe å si på at Oppsal vant en kvalitetsmessig skrøpelig finale.

- Jeg liker ikke at vi også i denne finalen er langt under pari, sier Arne Senstad til HA-sporten.

I Skjærgårdsleken ble Hamar-jentene løpt i senk av Glassverket, mens Oppsal orket litt mer enn Storhamar denne helga.

- Det verste jeg vet er at motstanderne våre løper mer og raskere enn oss. Glassverket og Oppsal har begge gjort de i finalene vi har spilt, sukker Senstad.

Svekket lag

Den samme Senstad lager ikke noe poeng i at laget i helga har manglet Ellen Marie Folkvord, Gabriella Juhasz, Lise Løke og Tonje Enkerud.

- Vi mangler ikke flere enn de andre lagene her, kommenterer Senstad som også fikk Kristin Høybakken utvist med direkte rødt kort rett etter pause mot Oppsal.

- Vi taper kampen på at vi gjør fryktelig mange personlige feil, oppsummerer Senstad.

Cupkamp onsdag

Selv om Storhamar leverte en blek finale, er det ingen tvil om at helga har vært en god gjennomkjøring og har gitt treneren mange nyttige svar.

- Vi svinger voldsomt, men vi har noe på gang. Fortsatt er det veldig mye å rette på, men vi skal jobbe langsiktig med denne gjengen, sier treneren som tror laget er godt forberedt til cupmøtet med Bækkelaget allerede onsdag.

Trolig kan Lise Løke være frisk til cupkampen i Oslo, men neppe noen av de andre som ikke spilte i Vestfjorden Cup.

Storhamar - Oppsal 19-21 (11-10)

Storhamars lag: Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Kamilla Sundmoen 3, Malene Aambakk 3, Linn-Marie Birkeland 6 (2), Kristin Høybakken, Emma Skinnehaugen 2, Elise Skinnehaugen 2, Lise Binger 2, Thea Tangnes, Tine Engan 1.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00