Etter fire år i utlandet kommer Rannveig Haugen (28) hjem for å fortsette håndballkarrieren. Samtalene med Storhamar har startet.
Hamar
- Jeg har bestemt meg for å reise hjem når sesongen i Tyskland er over, sier Hamar-jenta som er profesjonell håndballspiller i bundesligaklubben HC Leipzig.
Storhamar-trener Arne Senstad har ikke lagt skjul på at han veldig gjerne vil ha tilbake sin tidligere kaptein, som dro fra Storhamar til danske Esbjerg for snart fire år siden.
- Veldig god defensiv
- Rannveig er veldig god defensivt, og er en spiller å bygge laget rundt, sa Arne Senstad til HA-sporten tidligere denne uka.
Etter to år i Danmark ble Rannveig hentet til den tyske toppklubben HC Leipzig, der hun nå kommer til å avslutte et to år langt opphold.
Haugen forteller at hun har hatt kontakt med Arne Senstad via nettet, og de to har avtalt å snakke sammen neste gang Rannveig kommer tilbake til Hamar.
Håndball og jobb
- Jeg må ikke bråbestemme meg, og jeg kommer til å bruke litt tid før jeg tar det endelige valget, sier 28-åringen til HA-sporten.
- Skal du fortsatt satse på håndball?
- Jeg har lyst til det, men jeg har også lyst til å ta i bruk utdannelsen min i kombinasjon med håndball.
Hamar eller Oslo
- Hvor aktuelt er det å spille for Storhamar igjen?
- Jeg har lyst til å bo på Østlandet, og spørsmålet kan være om det blir Hamar eller Oslo. Det kommer også an på jobbmulighetene. Men Storhamar er jo absolutt aktuelt. Det er jo der jeg har spilt nesten hele livet, og det ville være litt rart å spille mot Storhamar, synes Rannveig.
Sportslig suksess
Sportslig går det bra for hennes tyske klubb. HC Leipzig ligger på andreplass i serien; to poeng etter Thüringer HC som har en kamp mer spilt.
Akkurat nå er Rannveig inne i en intensiv kampperiode med HC Leipzig.
- Søndag spiller vi seriekamp, onsdag er det åttendedelsfinale i cupen og de to neste helgene skal vi spille europacup mot Skopje, sier Rannveig Haugen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00