Det var en glad og lettet Tormod Steen som møtte HA-sporten etter 30-25-seieren mot HK Halden. Selv om Storhamar doblet avstanden til haldenserne var spillernes seiersglis det treneren gledet seg mest over.

- Steg i riktig retning

- Dette var et steg i riktig retning og det var viktig med en god opplevelse igjen, sier Steen før han fortsetter:

- Det har veldig mye å si å se at det vi trener på fungerer, de får troen på at de kan spille håndball igjen.

- Hva gledet deg mest med seieren i dag?

- Smilet til alle spillerne, sier Steen.

Det ble en tett og jevn batalje i Prestrudhallen, men nå har han og resten av laget halvannen uke på å forberede seg til en enda tøffere kamp. Larvik borte.

- Larvik neste, det hadde gitt gode odds hvis vi hadde tatt dem, men vi må bare fortsette å utvikle spillet vårt.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.