HAMAR: Igjen fikk Storhamar oppleve øyeblikket da alt ble avgjort helt i sluttsekundene. Men denne gangen var det helt unødvendig. Jentene surret det til seg for seg selv med elendig forsvarsspill og periodevis dårlig angrepsspill.

Det var egentlig aldri noen grunn til at Levanger skulle komme à jour med Storhamar på stillingen 34-34, men slik ble det.
Og det kan Storhamar-spillerne takke seg selv for.

Fra Kamilla til Maja
Men seiersjubelen ble ikke mindre av den grunn, selv om den helt sikkert var blandet med en smule lettelse så lenge Storhamar-jentene var i ferd med å tabbe seg ut.

Mot Nordstrand var det Kamilla Sundmoen som avgjorde kampen fem sekunder før slutt.
Kamilla var nær ved å avgjøre det hele også i går kveld, men da reddet Levanger-keeper Sigrid Nordvoll Kamillas skudd.
Men det ble en retur som Maja Jakobsen fanget opp:
- Hva jeg tenkte i det jeg skjøt, vet jeg ikke, men jeg fikk returen og skjøt i mål, smiler Maja Jakobsen og sier det som alle Storhamar-supporterne i Prestrudhallen kan stille seg bak:
- Vi skulle ha avgjort kampen langt tidligere, sier 18-åringen som blir 19 år 28. mars.

Usikker på spill
Egentlig var det usikkert om hun kunne spille gårsdagens kamp på grunn av bristen i et ribbein.

Maja fikk en smell i ribbeinet midt i 1. omgang mot Nordstrand, men fullførte kampen likevel.
Dagen etter var hun på juniorlandslagssamling, men måtte melde pass på grunn av smertene og reiste hjem.
- Det var rett og slett for vondt, så jeg kunne ikke være med.
Nå er hun tatt ut på landslaget igjen, og skal i utgangspunktet møte på samling mandag.

Er i tvil
- Men jeg er i tvil om det går. Jeg har vondt i ribbeinet hele tiden når jeg spiller, og det er spørsmål om jeg greier å trene to ganger daglig i ei hel uke. Jeg har veldig lyst til å være med, men jeg drar ikke hvis det fortsatt er veldig vondt, sier Maja.

Hun prøvde seg på to Storhamar-treninger før gårsdagens kamp, og avtalen var at hun skulle prøve og se hvordan det gikk.
- Og hvordan gikk det?
- Det var vondt, ja.
- Også da du scoret?
- Jeg kjente ikke noe etter målet. Jeg glemte nok å kjenne etter, smiler Storhamars matchvinner.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.