HAMAR: Kun en tominutters periode i starten av kampen, ledet Gjerpen. Etter det var det nesten bare Storhamar.

Gjerpen ledet med hele 18 mål fra forrige kamp, og var i realiteten sikre for sluttspill før avkast.
Også Storhamar-trener Arne Senstad, så dette som en nesten umulig oppgave. Det fortalte han også Storhamars sponsorer før kampen. Skulle Storhamar klare å vinne med over 18 mål, skulle han gå hjem til Toten.
Dessverre kunne Senstad sette seg i bilen etter kampslutt.

Ville prøve
Storhamar synes det var flaut det de presterte i forrige kamp, og ville vise at det er gode nok til å slå Gjerpen.

Begge lagene startet i et forrykende tempo, og vi var vitne til to lag som ville mye.
Vi så nok en gang hvor viktig Izabela Duda er for Storhamar. Hun spilte på hele sitt register, og scoret nesten på samtlige forsøk.
Ni spillermål, og tre fra straffemerket, viser hvor god hun er.

Bedre og bedre
For kaptein Rannveig Haugen har formkurven bare pekt oppover. Hun har spilt nesten bare i forsvar i hele år, men har fått mer og mer spillertid i angrep.

- Jeg spilte veldig lite i angrep i fjor, og jeg startet sesongen også med bare forsvarsspill i år. Heldigvis kjenner jeg ikke til skulderskaden mer, og jeg kan satse maksimalt også forover på banen. Og får jeg et tidlig mål, så vet jeg at det kommer flere, sa kaptein Haugen.

Duda med frimerke
Gjerpen skjønte fort at skulle de ha noen mulighet i denne kampen, så måtte de ta Izabela Duda ut av kampen. Det klarte de nesten. Duda scoret ikke i andreomgangen før det sto 19.35 på lystavla. Til gjengjeld scoret hun fire kjappe mål etter det, da Gjerpen fikk noen utvisninger.

Kaptein Rannveig Haugen god å ha i den perioden. Hun satte inn flere viktige mål, og Storhamar ledet med to og tre mål til det gjensto bare ett minutt.
Men Gjerpen kom tilbake - og utlignet til 31-31.

Kjempesesong
Selv om ikke Storhamar kom til sluttspillet, skal jentene være stolte av det de har prestert i år.

Rannveig Haugen sa det slik etter kampen.
- Vi er kjempefornøyd med det vi har prestert. Selvfølgelig likte ikke vi ikke den smellen vi fikk i første kamp mot Gjerpen, men vi reiste oss bra selv om seieren glapp i sluttsekundene i kveld.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00