HAMAR: Storhamar-damene imponerte stort i semifinalen der de slo de siste års suverene norske lag for aller første gang.

Selv om Larvik manglet noen av sine beste spillere var det en sterk seier, der Inger Senstad scoret hele 12 mål i 29-23-seieren.
Betina Riegelhuth var også god, med fem scoringer.
 
I finalen ventet Byåsen, en reprise på fjorårets kamp. Etter mange kamper i løpet av helga ble trønderne for sterke også i år, og vant enkelt 37-17.
Les om Storhamar-jentene var fornøyde med helgas turnering i HAs papirutgave mandag.
 
PS! Elverum tapte sin siste innledende kamp mot Drammen, 21-27. I bronsefinalen ble det seier 25-22 over Sandefjord. 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.