HAMAR: Storhamar var ikke i nærheten av sitt beste nivå i hjemmekampen mot Levanger og lå under med fem mål til pause etter bare sju egne scoringer.

Det var færre enn de presterte mot Buducnost i Europacupen sist helg.
Fra 7-12 ved sidebytte ble det imidlertid enda verre, og på det meste ledet Levanger 19-10 før Storhamar våknet litt og reduserte mot slutten av andre omgang, men da var det for sent.
Nærmere enn 25-27 med 17 sekunder igjen kom imidlertid ikke laget nærmere.
Heidi Tjugum spilte ti minutter i første omgang, i sitt andre comeback i Storhamar-drakt. I Andre omgang spilte hun litt mer, og da forsvaret begynte å gjøre jobben, fikk målvaktene litt bedre arbeidsvilkår.
Anja Edin ble toppscorer med ni scoringer.
 
Les mer i torsdagens papirutgave.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.