SOLA: - Det gikk en f ... i meg, sier Storhamar-spilleren.
- Anja fortalte at Thorir Hergeirsson var på kampen - uten at jeg tenkte på det undervegs. Men jeg hadde veldig lyst til å vise hva jeg kan, sier 23-åringen der hun står med blomster i hånda etter å ha blitt kåret til Storhamars beste spiller mot Sola.

- Var veldig skuffet
- Jeg ble fryktelig skuffet da jeg ikke ble tatt ut på rekruttlandslaget. Jeg blir det så lenge jeg har satt meg som mål å spille på landslaget.
- Du har OL i London som mål?
- EM, VM eller OL; jeg har ambisjoner om å spille på landslaget. Ikke bare nå og da. Og jeg håper naturligvis på å få spille OL i London, sier Betina.
I går var hun veldig flink til å variere skuddene sine; fra golvet, i lufta og på gjennombrudd. I tillegg serverte hun målgivende pasninger både til strek og ving.
Ingen tvil om at hun serverte årsbeste.

Thorir Hergeirsson fornøyd
Thorir Hergeirsson likte da også godt det han så av Betina - og Kamilla Sundmoen - i går kveld.
- Betina skyter bra og gjorde en god kamp, sier landslagssjefen til HA-sporten.
- Er hun inne igjen ved første forfall?
- Det kommer naturligvis an på hvilke plass det dreier seg om. Men Betina er aldri blitt vraket. Rekruttgruppen er større enn de 14 som reiser til Island. Noen fikk sjansen i Tsjekkia, andre får den nå. Betina har ikke spilt seg ut, men jeg skulle gjerne ha sett henne spille mer forsvar, sier Thorir Hergeirsson.

Fått spille mer
- Det er ikke opp til meg å bestemme, sier 23-åringen, som har fått mindre spilletid enn vanlig de første seriekampene av Storhamar-trener Arne Senstad
- Betina vil veldig mye. Ofte litt for mye, og hun legger litt for stort press på seg selv, mener Senstad.
- Det er viktig å ha tålmodighet. I de første kampene har hun måttet vike for Anja Edin, som har spilt veldig bra som back. Betina kom inn mot Flint, og jeg ba henne være klar tidlig mot Sola. Så drar hun til slik hun virkelig kan. Det er herlig både for henne og oss, mener Storhamar-treneren.
Han var også fornøyd med Kamilla Sundmoen, og det benyttet anledningen til å fortelle Thorir Hergeirsson også.
Han satte pluss i margen også for det Gina Lorentsen leverte - i perioder. Og akkurat det med perioder og variasjon er nøkkelord for gårsdagens Storhamar-lag.
De var aldri truet av Sola, men det gikk i rykk og napp. Fra godt spill både i angrep og forsvar til spill som fikk Arne Senstad til å rive seg i håret.
- Jeg kommer til å begynne å bruke video oftere, slik at jentene får se det selv. Vi burde ha mye bedre kontroll langt oftere i denne kampen, mener Arne Senstad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.