3-3-forsvaret er krevende, og Storhamar jobber mye med det daglig.

– Det handler om å selge det inn. Det er vår fordel. Jeg synes det er veldig spennende, og det er ikke så mange som gjør det. Dette er den beste løsningen for oss. Selvfølgelig er det krevende, men det er guffent å spille mot når det sitter. Det er jeg helt sikker på at Larvik-jentene syntes i seriekampen mot oss også, sier Storhamar-trener Arne Senstad, og fortsetter:

Dårlig start ødela sist

– Mot Larvik er uansett ikke et tradisjonelt 6-0-forsvar aktuelt. Da blir vi skutt i senk. Nå skal vi plage dem litt igjen, sier Arne Senstad.

I kveld handler det om 4. runde i cupen i Boligpartner Arena. Storhamar møtte Larvik i seriekamp borte 21. september. Da tapte de gule og blå med fire mål (24-28). Den gangen ødela starten av kampen mye. Storhamar ble liggende under 2–9 tidlig.

– I etablert spill var det mye bra i den kampen. Vi presset dem til en del feil, og dårlige sjanser. Dessverre ble det for mange tekniske feil, og vi fikk kontringer imot. I tillegg kom vi på etterskudd flere ganger, og pådro oss utvisninger.

Vant de siste 50 minuttene

– Resultatmessig var det bra – med tanke på den dårlige starten, men Larvik var nok ikke helt på topp i den kampen, sier Storhamar-treneren, og legger til:

– Nå må vi ta bedre vare på ballen.

Storhamar-treneren har notert seg at de vant de siste 50 minuttene i den kampen med tre mål.

– Det tok vi med oss, selvfølgelig, sier Storhamar-treneren.

Framgang mot Halden

Arne Senstad er klar på at laget hans må opp flere hakk fra seriekampen mot Larvik for å kunne ta dem i kveld.

– Det var klar framgang i seriekampen mot Halden hjemme sist (seier 28-22). Det gjaldt store deler av spillet. Vi fikk bedre målvaktspill, og rytmen i angrepsspillet var mye bedre. Det siste punktet er det vi trøblet mest med i starten av sesongen, sier Senstad, og legger til:

– Kamilla har vært god i de to siste kampene.Det gjorde at de andre spillerne kom bedre med også. I tillegg bidro Malene Aambakk godt mot Halden, sier Arne Senstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.