3-3-forsvaret er krevende, og Storhamar jobber mye med det daglig.

– Det handler om å selge det inn. Det er vår fordel. Jeg synes det er veldig spennende, og det er ikke så mange som gjør det. Dette er den beste løsningen for oss. Selvfølgelig er det krevende, men det er guffent å spille mot når det sitter. Det er jeg helt sikker på at Larvik-jentene syntes i seriekampen mot oss også, sier Storhamar-trener Arne Senstad, og fortsetter:

Dårlig start ødela sist

– Mot Larvik er uansett ikke et tradisjonelt 6-0-forsvar aktuelt. Da blir vi skutt i senk. Nå skal vi plage dem litt igjen, sier Arne Senstad.

I kveld handler det om 4. runde i cupen i Boligpartner Arena. Storhamar møtte Larvik i seriekamp borte 21. september. Da tapte de gule og blå med fire mål (24-28). Den gangen ødela starten av kampen mye. Storhamar ble liggende under 2–9 tidlig.

– I etablert spill var det mye bra i den kampen. Vi presset dem til en del feil, og dårlige sjanser. Dessverre ble det for mange tekniske feil, og vi fikk kontringer imot. I tillegg kom vi på etterskudd flere ganger, og pådro oss utvisninger.

Vant de siste 50 minuttene

– Resultatmessig var det bra – med tanke på den dårlige starten, men Larvik var nok ikke helt på topp i den kampen, sier Storhamar-treneren, og legger til:

– Nå må vi ta bedre vare på ballen.

Storhamar-treneren har notert seg at de vant de siste 50 minuttene i den kampen med tre mål.

– Det tok vi med oss, selvfølgelig, sier Storhamar-treneren.

Framgang mot Halden

Arne Senstad er klar på at laget hans må opp flere hakk fra seriekampen mot Larvik for å kunne ta dem i kveld.

– Det var klar framgang i seriekampen mot Halden hjemme sist (seier 28-22). Det gjaldt store deler av spillet. Vi fikk bedre målvaktspill, og rytmen i angrepsspillet var mye bedre. Det siste punktet er det vi trøblet mest med i starten av sesongen, sier Senstad, og legger til:

– Kamilla har vært god i de to siste kampene.Det gjorde at de andre spillerne kom bedre med også. I tillegg bidro Malene Aambakk godt mot Halden, sier Arne Senstad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00