HAMAR: - Guro (Jakobsen) har et fantastisk skudd. Det er ikke mange andre som har et sånn skudd, forteller Storhamar-trener Arne Senstad.
Positiv helg
Storhamar-spilleren Guro Jakobsen, har slitt med skader og sjukdom i sommer og høst, og har ikke fått mye spilletid så langt i sesongen.

I lørdagens treningskamp mot Byåsen grep hun sjansen, og satt inn fem fulltreffere. Trener Arne Senstad var fornøyd med det han så.
- Guro har vært positiv den siste tiden og var god i dag, sier Senstad etter lørdagens kamp.
Nå har han også større planer for 19-åringen.
- Det er viktig at vi får henne ordentlig frisk nå. Hun sliter fortsatt med en skade vi ikke helt vet hva er.

Mer spilletid
Det var nok også mange kilo som lettet fra skuldrene til Jakobsen etter en god kamp i Storhamar-trøya lørdag.

- Jeg har ikke fått så mye spilletid hittil i sesongen, så det var utrolig godt å få litt tillit, forteller hun.
Ungjenta innrømmer også at hun følte et lite press da hun fikk muligheten.
- Når jeg først får muligheten, må jeg vise meg fram.
Spilletiden hun fikk lørdag, ga også mersmak.
- Jeg må satse og gjøre alt jeg kan på trening, så håper jeg at jeg kan få litt mer spilletid framover.

Hevet seg
I fredagens treningskamp mot samme lag var det ikke mye sprut å se i Storhamar-laget. Lørdag hadde de derimot hevet seg mange hakk, og spilte uavgjort mot Byåsen, som også ble resultatet da lagene møttes i serien tidligere i høst.

- Jeg synes vi hever oss, og det vi viste i dag, ligner mer på sånn vi ønsker å stå, forteller Storhamar-treneren etter treningskampen lørdag.
I tillegg til Jakobsen, imponerte også Stine Lidèn i mål. Toppscorere for Storhamar ble Inger Senstad med seks mål, og også hun spilte en god kamp.

håndballfakta:Storhamar - Byåsen 22-22 (13-14)
PRESTRUDHALLEN: Treningskamp mot Byåsen, lørdag.
STORHAMARs LAG: Stine Lidèn, Sara Haugli - Guro Jakobsen 5, Inger Senstad 6, Daria Boltromiuk 3, Jane Lundstadsveen 1, Marthe Johansen 1, Ane Emilie Søbstad, Sunniva Viken, Lise Løke 2, Betina Riegelhuth 4, Juliane Skansen.
Utvisninger: Storhamar: Ingen Byåsen: 1x2 min.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.