HAMAR: - Jeg sjanset litt og startet hardkjøret allerede før kveldens bortekamp mot Sola. Vi kjørte på i hele forrige uke og fortsetter uka ut. Så får jentene ei uke fri med egentrening før det blir tre uker med skikkelig hardkjør, fastslår Storhamar-trener Arne Senstad.
Etter tre uker med mye løping, slipper Storhamar-treneren opp litt i jula, så starter nyåret med Larvik borte 8. januar og Byåsen hjemme 11. januar.

Opp med vilje og kapasitet

Årsaken til at Senstad setter i gang denne planen, er at han synes laget har mistet litt av løpsviljen og løpskapasiteten som har preget Storhamar tidligere.
- Hva er årsaken til det?
- Det er flere ting, men vi hadde en periode i sommer med mye skader og sjukdom. Og det jeg merker det mest på, er at vi ikke har intensiven lenge nok i kampene til å spille det spillet vi ønsker. Spillet vårt krever tempo, og jeg synes vi har vært litt for forutsigbare i første del av sesongen. Derfor er det mange som blir utfordret nå

Godt fornøyd med resultatene

- Betyr det at du misfornøyd med det laget har gjort så langt?
- Nei. Jeg er veldig godt fornøyd med resultatene. Vi er faktisk bare ett mål unna i Kristiansand og ett mål hjemme mot Stabæk fra å toppe tabellen, så resultatmessig har vi gjort en kjempeprestasjon. Men jeg føler at vi kan ta det enda lenger, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Håper alle er klare mot Sola

Sola tar imot Storhamar til kveldens serierunde, som er den siste før VM-pausen.
Storhamar-treneren håper på å stille med fullt lag. Kamilla Sundmoen har trent alternativt den siste tiden, mens Betina Riegelhuth, Gina Lorentsen og Maja Jakobsen har vært på landslagssamling med rekruttlaget.
Rekruttlaget møtte nettopp Sola i en treningskamp lørdag og tapte 30-27, og da ble Lene Tønnesen Solas toppscorer med ni mål.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00