ELVERUM: Christian Berge har allerede opplegget klart når Anja Edin entrer Elverum-treninga neste fredag.

- Vi skal kurse henne i bedre forsvarstiming og forskjellige forsvarsteknikker. Vi skal legge opp et program for henne, og hun skal få være med på hele treningen som spiller, sier Berge og legger til:
- Hvis vi kan hjelpe henne med å bli bedre foran eget mål, gjør vi jo selvfølgelig det. Både jeg og Elverum er interessert i at regionen får med flest mulig spillere på landslaget.


Koste seg med Anja

Berge fulgte Anja Edin tett under verdenscupen for et par uker siden. Han har stor sans for spilletypen Anja Edin representerer. Hun er, etter Berges mening, en av de få damespillerne han vet om, som gjør ting utenom det vanlige.

- Hun er kreativ og er ikke redd for å bruke den egenskapen, sier Berge og sammenligner henne med sin egen Andre Lindboe.
- Jeg koste meg med Anjas spill på landslaget og skulle mer enn gjerne sett henne i et mesterskap for Norge. Håndballen trenger slike kreative innslag, sier Berge som er overrasket og stiller seg uforstående til at Anja Edin ikke ble funnet god nok til å komme med i Thorir Hergeirssons første laguttak til VM i Kina.


Klart svar til Thorir

Anja Edin var selvfølgelig kjempeglad for at forespørselen hennes ble positivt mottatt av Christian Berge.

- Det betyr mye for meg å bli matchet mot bedre spillere. En kan liksom ikke snakke seg til å bedre i forsvar, sa Anja Edin til HA-sporten i går.

Med dette initiativet har Anja Edin samtidig gitt et klart signal til landslagstreneren om hva hun står for. Egne initiativ er ting som Thorir Hergeirsson er veldig svak for…

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00