LEVANGER: - Vi jobber med forsvarsspillet hele tiden, men noen er slik laget slik at de har veldig offensive gener, sier Arne Senstad.

- Fordelen med Anja er at hun skjønner håndball, er sterk i både bein og overkropp, men hun kan bruke kreftene bedre. Hun har en tendens til å bli litt passiv i forsvar, så hun må være mer styrende og bestemmende i duellspillet, sier Senstad.
Storhamar-treneren mener de fleste kan spille forsvar. Det handler mye om innsats, vilje og tæl. Han mener Anja har disse egenskapene, men hun må bli mer bevisst på det.
- Hun har tatt initiativet og skal få spesialtrening. Nå er hun også blitt utfordret av landslagsledelsen, og vi skal stille opp på det. Vi jobber naturligvis mye med forsvarsspillet i det daglige også, men nå skal vi kjøre enda mer fokus på detaljene.
- Tror du Anja kommer til VM?
- Ja. Og jeg blir veldig skuffet om hun ikke blir tatt ut. Ikke noe galt om de andre spillerne, men det er ingen tvil om hvem som har innfridd i kampene innledningsvis.
- Jeg ser greia til Hergeirsson i typevalg, men Anja har bidratt, og er en annerledes spiller. Jeg synes hun skiller seg ut, og kan være en outsider i VM. Etter min mening burde Anja ha vært den 13. spilleren som allerede nå var blitt uttatt, mener Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.