HAMAR: Storhamar-trener Arne Senstad er både usikker og spent foran kveldens møte med Tertnes i Bergen. Storhamar møter en av medaljeutfordrerne i eliteserien, og derfor er det ekstra viktig å kunne kassere inn to poeng.
- På grunn av sjukdom og skader har vi ikke fått trent med den intensiteten og trøkket vi er avhengig av, den siste tiden, sier Senstad, og serverer denne lista med skader og sjukdom i en ikke spesielt stor Storhamar-stall:
Betina Riegelhuth har pådratt seg en strekk i albuen, og får ikke skutt skikkelig. Er med til Bergen, men det er usikkert hvor mye hun kan spille
Kamilla Sundmoen fikk en vridning i kneet på første trening etter landskampene. Trente mandag og tirsdag, men er plaget med smerter.
Anja Edin trener håndball bare annenhver dag for å holde kneet i sjakk.
Lise Løke har slitt med streptokokker. og har blitt medisinert med penicillin.
Karoline Fredriksen har vært i gjennom ei runde med lungebetennelse og blitt medisinert med penicillin.
Sofia Berndtsson har vært sjuk med influensasymptomer i to uker.
I tillegg har både Stine Lidén og Gina Lorentsen vært småsjuke.
- Vi reiser til Bergen som underdogs, og Tertnes er mange nivåer bedre enn de lagene vi har møtt til nå. De har slått Byåsen, og vi tapte for dem i Vestfjorden Cup, og de har absolutt et bra lag. Storhamar har hatt mange gode opplevelser i Hauklandshallen, men jeg er redd vi kan få det tøft i kveld, tror Arne Senstad.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00