HAMAR: Storhamar-trener Arne Senstad er både usikker og spent foran kveldens møte med Tertnes i Bergen. Storhamar møter en av medaljeutfordrerne i eliteserien, og derfor er det ekstra viktig å kunne kassere inn to poeng.
- På grunn av sjukdom og skader har vi ikke fått trent med den intensiteten og trøkket vi er avhengig av, den siste tiden, sier Senstad, og serverer denne lista med skader og sjukdom i en ikke spesielt stor Storhamar-stall:
Betina Riegelhuth har pådratt seg en strekk i albuen, og får ikke skutt skikkelig. Er med til Bergen, men det er usikkert hvor mye hun kan spille
Kamilla Sundmoen fikk en vridning i kneet på første trening etter landskampene. Trente mandag og tirsdag, men er plaget med smerter.
Anja Edin trener håndball bare annenhver dag for å holde kneet i sjakk.
Lise Løke har slitt med streptokokker. og har blitt medisinert med penicillin.
Karoline Fredriksen har vært i gjennom ei runde med lungebetennelse og blitt medisinert med penicillin.
Sofia Berndtsson har vært sjuk med influensasymptomer i to uker.
I tillegg har både Stine Lidén og Gina Lorentsen vært småsjuke.
- Vi reiser til Bergen som underdogs, og Tertnes er mange nivåer bedre enn de lagene vi har møtt til nå. De har slått Byåsen, og vi tapte for dem i Vestfjorden Cup, og de har absolutt et bra lag. Storhamar har hatt mange gode opplevelser i Hauklandshallen, men jeg er redd vi kan få det tøft i kveld, tror Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.