NORDSTRAND: - Det hører med til sjeldenheten at vi har så mange skader, men nå kom de på løpende bånd, fastslår Arne Senstad.
Fem viktige spillere var ute av drift i går kveld, og spørsmålet er hvor lenge de blir ute.
For Anja Edin fortsetter skademarerittet som startet 19. november da hun fikk en smell i hælen. Etterpå pådro hun seg lungebetennelse, og nå har hun fått konstatert jumpers knee - en skade hun også har slitt med tidligere.

Ble for ivrig

- Jeg glemte å skynde meg sakte da jeg begynte å trene meg opp igjen, forteller Anja.
- Akkurat nå ser jeg ut som en 70-åring når jeg går trapper, sier hun med et smil.
- Jeg har begynt å kjøre det samme treningsprogrammet som gjorde meg frisk sist, så jeg håper ikke det vil ta lang tid før jeg er tilbake. Det er jo lov å håpe på Stabæk-kampen om halvannen uke.

Tone Wølner påkjørt

Tone Wølner turte ikke ta sjansen på å spille gårsdagens kamp på grunn av smerter i nakke og hode.
- Jeg ble påkjørt i bil bakfra lørdag, og legen kunne ikke si noe om omfanget av skaden. Blir det verre, må jeg ta CT, men jeg håper det er over på noen dager, sier Storhamar-målvakten.

Iza med skade i beina

Izabela Duda har vært på landslagssamling, og her om dagen begynte hun plutselig å halte på Storhamar-treningen.
- Jeg har så vondt i foten. Det har slått seg ut noen kuler, men jeg vet ikke hva det er. Kanskje har jeg trent for hardt i en periode, undrer Iza som var på veg til å finne igjen formen etter korsbåndskade og fødsel.

Gina med knetrøbbel

Gina Lorentsen startet sesongen forrykende, men har i det senere slitt med både rygg og en strekkskade.
- Nå er det kneet. Det kom helt plutselig, og jeg vet ikke hva det er, sier Gina.
- Vi må få sjekket om det er menisk eller en korsbåndskade, sier trener Arne Senstad.

Daria snart tilbake?

Den femte spilleren som fulgte kampen fra tribuneplass, var Daria Boltromiuk, som ødela akillesen i sesongoppkjøringen. Hun har trent med laget igjen, men vet ikke når hun er spilleklar.
- Jeg trener og jeg håper på å være tilbake. Kanskje om noen uker, sier Daria til HA-sporten.

Ingers siste kamp

Om ikke det er nok, spilte Inger Senstad sin siste kamp for Storhamar i går kveld.
Og til tross for mange skader, oppnådde Storhamar et bra resultat.
- Det gikk veldig bra innledningsvis, men så sovner vi litt. Vi begynner å presse fram dårlige løsninger, men jeg ville ikke stresse det nå. Det viktigste var å få med seg en så klar seier, sier Arne Senstad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.