HAMAR: Geir Oustorp har vært gjennom noen turbulente dager med konkurstruslene hengende over Byåsen Håndball. Han tror ikke helgens konkursbråk vil ødelegge for Byåsen-jentene i kveldens kamp mot Storhamar.

- Jeg tror ikke det, men det vet vi jo ikke før kampen er spilt. Tror det kan komme en positiv reaksjon, og disse jentene har jo vært med på at klubben har vært på randen av konkurs tidligere også.
- Det er jo tragisk at slike situasjoner oppstår, men spillerne ønsker å framstå på beste og komme til cupfinalen for å skaffe klubben inntekter.
- Hvordan vurderer du Storhamar som motstander nå i forhold til i fjor?
- Eller i forhold til forrige uke. Vi vant med fire mål i fjor, og vi vant med fire mål i forrige uke. Men da spilte de uten Heidi Tjugum som betyr mye for laget.
- Sist manglet vi Inga Berit Svestad, og det utnyttet Arne Senstad til fulle. Men nå stiller vi med et skadefritt lag, sier Oustorp.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.