Det skal egentlig ikke være mulig. Levanger med fattige to poeng slo serietoer, og laget som holdt Larvik til uavgjort, Storhamar med 18-17.

- Vi var veldig gira fra start, og skikkelig tent. Selv om vi tapte stort for Larvik sist hadde vi en god følelse etter at vi slo Flint forrige helg, og den tok vi med oss til denne kampen, forteller hjemmelagets toppscorer Hanna Yttereng til adressa.no etter kampen.

Etter første omgang sto det 7-5 til Levanger, mye takket være keeper Sissi Karlsson som holdt buret rent i over 20 minutter.

- Hun var helt fantastisk, men hele forsvaret var bra i dag. Åhh, det er så herlig at vi vinner slike kamper, smiler hun.

Med fire poeng på de tre siste kampene ser det ut til at det endelig har løsnet. Men Yttereng tar ikke noe for gitt.

- Realiteten er at vi fortsatt er under streken, og det kan vi ikke glemme. Men nå har vi gjort det bra etter jul, og det er ikke noe som tilsier at vi skal slutte med det, sier hun.

- Også hjelper dere Byåsen i kampen om den viktige 2.plassen?

- Vi har gjort vår jobb, men det ser ikke ut til at Byåsen klarer å ta fordel av den hjelpen, sier Yttereng, og tenker på at Byåsen lå under 18-6 til pause mot Tertnes.

Avgjørelsen falt tretten sekunder før slutt da Barbara Laszlo scoret Levangers 18.mål.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00