HAMAR: Kaptein Rannveig Haugen var stor i forsvar og dro jentene med seg i krigen.

- Hele dagen gikk vi og var spente. Vi fikk en god start og skjønte at vi kom til å klare det, sier Haugen.
- Med en sånn stemning og full hall var det umulig ikke å bli tent. Det kollektive spillet var bra og vi hadde full kontroll. Å vinne på denne måten var godt, da viser vi jo at vi fortjener det.
Haugens kontrakt går ut nå og det er ikke sikkert hun blir å finne i Prestrudhallen neste sesong.
- Dette bidrar veldig til at jeg vil fortsette. Vi har snakket litt og skal snakke mer. Det er ikke noen negative sider her, det er studier som gjør meg usikker. Så får vi se. Men nå skal vi først ut og hjelpe hockeygutta med å fortsette festen videre. Vi har noe å feire alle sammen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.