- Glassverket straffet oss voldsomt før pause. I kampene tidligere denne helga har vi kommet unna med det meste, men nå fikk vi se hvor nivået ligger, sier Arne Senstad etter kampslutt.

Storhamar-trener er kjent for å ha veltrente og hurtige lag men ham som sjef. Han er i gang med å gjøre Storhamar til både sterke, kjappe og atletiske, men Glassverket har kommet mye lengre enn Storhamar.

- Jeg liker aldri å se at laget mitt blir fraløpt, men det ble vi virkelig  nå, sier Senstad.

Avgjort på et kvarter

Finalen ble i grunnen aldri spennende. Storhamar hang godt med helt i starten, men så var det slutt. Drammenslaget feide over Storhamar og ledet med ni mål til pause.

- Egentlig greit å få en slik vekker i finalen. Da trenger ingen reise hjem med hendene over hodet. Vi er ganske gode, men om vi skal komme tilbake i Norgestoppen må vi jobbe enda hardere, sier Senstad.

Avsluttet greit

Etter 25 minutter med bakoversveis, la Storhamar seg lavere defensivt etter pause, og spilte jevnt med Glassverket etter pause.

- Det så bedre ut, men heller ikke mer, sier treneren som mener helga i Tønsberg har vært perfekt.

- Vi har fått mange svar. Både positive og negative, men stort sett har helga vist at vi er på riktig vei, sier Senstad.

Storhamar - Glassverket 20-30 (9-18).

Storhamars lag. Tone Vølner, Henne Rudsjord (målvakter) - Kamilla Sundmmoen 5 (2), Malene Ambakk 5, Lise Løke 4, Linn-Marie Birkeland, Lise Binger 2 (1), Gabrialla Juhasz 1, Thea Tangnes, Tina Engan, Emma Skinnehaugen, Tonje Enkerud 1, Kristin Høybakken 2.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00