- Glassverket straffet oss voldsomt før pause. I kampene tidligere denne helga har vi kommet unna med det meste, men nå fikk vi se hvor nivået ligger, sier Arne Senstad etter kampslutt.

Storhamar-trener er kjent for å ha veltrente og hurtige lag men ham som sjef. Han er i gang med å gjøre Storhamar til både sterke, kjappe og atletiske, men Glassverket har kommet mye lengre enn Storhamar.

- Jeg liker aldri å se at laget mitt blir fraløpt, men det ble vi virkelig  nå, sier Senstad.

Avgjort på et kvarter

Finalen ble i grunnen aldri spennende. Storhamar hang godt med helt i starten, men så var det slutt. Drammenslaget feide over Storhamar og ledet med ni mål til pause.

- Egentlig greit å få en slik vekker i finalen. Da trenger ingen reise hjem med hendene over hodet. Vi er ganske gode, men om vi skal komme tilbake i Norgestoppen må vi jobbe enda hardere, sier Senstad.

Avsluttet greit

Etter 25 minutter med bakoversveis, la Storhamar seg lavere defensivt etter pause, og spilte jevnt med Glassverket etter pause.

- Det så bedre ut, men heller ikke mer, sier treneren som mener helga i Tønsberg har vært perfekt.

- Vi har fått mange svar. Både positive og negative, men stort sett har helga vist at vi er på riktig vei, sier Senstad.

Storhamar - Glassverket 20-30 (9-18).

Storhamars lag. Tone Vølner, Henne Rudsjord (målvakter) - Kamilla Sundmmoen 5 (2), Malene Ambakk 5, Lise Løke 4, Linn-Marie Birkeland, Lise Binger 2 (1), Gabrialla Juhasz 1, Thea Tangnes, Tina Engan, Emma Skinnehaugen, Tonje Enkerud 1, Kristin Høybakken 2.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.