HAMAR: Storhamar jenter 14 år tapte finalen i sluttspillet i årets Postenserien. Det er et uoffisielt NM for jenter 14 år.
Første kampen gikk mot Fana som var favoritter. Men det ble ettmålsseier 21-22 til Storhamar.
Lørdag morgen sto Flint som motstander i første kamp. Ny seier til Storhamar med 11-27.
514967C0Andre kamp lørdag mot Grane. Ny seier med 17-26 og klare for semifinale og puljevinner.
5150AAD0Søndag ventet Fjellhammer. Seier 15-17 ga finale.
I finalen møtte de igjen Fana. Det var jevnt til litt ut i 2. omgang. Da ble Fana ble for sterke og vant 21-14.
I finalen møtte de hjemmefavoritten Fana. I perioder spilte Storhamar glimrende, og ledet med to mål langt ut i andre omgang. Dessverre så raknet det litt på slutten, og Fana kunne ta imot pokalen som Norges beste 14-årslag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.