HAMAR: I kveld møter Storhamar Byåsen til hjemmekamp i Prestrudhallen. Byåsen ligger på topp sammen med Larvik, og de to lagene har lenge vært suverene i norsk håndball. Trener for Byåsen Geir Oustorp sier at Storhamar er på veg opp mot de beste.

- De er godt i gang med å bygge en organisasjon og et lag med gode spillere. Vi ser helt klart på dem som en trussel.
Oustorp mener Storhamar er på god vei, og at de har kapasiteten til å tette gapet opp til de to i tet.
Byåsen-treneren er imponert over innsatsen Storhamar-jentene gjorde mot Leipzig, og ikke minst over resultatet de fikk.
- Det var veldig bra. Leipzig ligger jo på samme nivå som oss, og det betyr at vi møter bra motstand onsdag.
Treneren forteller at de stiller seg ydmyke før kampen i morgen, og de tar ikke noen seier på forskudd.
- Vi har respekt for Storhamar, og har brukt god tid på å forberede oss til kampen. Vi møter et godt hjemmelag som vi kjenner bra fra før, siden vi møtte dem to ganger i oppkjøringen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.