HAMAR: Byåsen Håndball sliter voldsomt med økonomien. Trener Geir Oustorp raser fordi han ikke har fått beskjed.

- Styret må komme til oss og prate om løsninger. Det kan for eksempel være mulig å selge en spiller eller to, eller sette i gang prosjekter som kan gi penger i kassen, sier Oustorp til tv2.
Som en følge av den dårlige økonomien, er hele spillerstallen lagt ut for salg. Dersom klubben ikke får solgt spillere i løpet av helgen, kan Byåsen bli begjært konkurs mandag.
Arne Senstad åpner nå for å se på mulighetene for om noen i trønderklubben kan være aktuelle for Storhamar.
- Vi må sjekke det ut og se om det er noen som er interessante. Det er mange gode spillere i klubben, men vi står nok ikke først i køen med sjekkheftet. Mest sannsynlig vil flere danske klubber melde seg på, sier Arne Senstad.
Klubbene møtes til semifinale i NM allerede onsdag, hvis trønderne får økonomien på beina. Senstad vil heller at Byåsen kan fortsette satsingen enn at Storhamar går rett til cupfinalen.
- Det vil være et så stort tap for norsk håndball om Byåsen blir borte, at det er viktigere at de eksisterer enn at Storhamar kommer seg til cupfinalen. Jeg håper de klarer det. Det vil også overraske meg om de ikke gjør det, men det er trist at de er i den situasjonen. Vi får heller håpe at vi kan slå dem på den riktige måten onsdag, sier Senstad.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00