Det startet veldig bra for Storhamar, og tok tidlig en 5-0 ledelse. Utover i omgangen ble det mer slurv, men de holdt Grane Arendal på god avstand til pause, med en ledelse på fire mål. Utover i den andre omgang var det ett lag på banen, og etter halvveis å ha ledet med ti mål, rykket de ytterligere ifra. De gule og blå ga seg ikke før det sto hele 43-18 på resultattavla. De slapp Grane nesten ikke til, og bortelaget scoret kun sju ganger i andre omgang. Lise Løke ble toppscorer med 11 mål. 

Andre omgang

Storhamar gikk til pause noe vaklende etter en noe svak periode rett før pause. Det har Storhamar-jentene ristet av seg og etter halvspilt andre omgang har Storhamar full kontroll og har økt ledelsen til ti mål, 25-15. Angrepsspillet sitter, og Storhamar slapp ikke inn mål etter pause før det var spilt 7.42 av andre omgang. 

Første omgang

Storhamar startet best, og fortsetter å holde Grane Arendal med behagelig avstand ned, selv om Grane skjerpet seg utover i omgangen. Det skjedde etter at Storhamar var totalt overlegene de første minuttene av kampen. Storhamar begynte å slurve litt, og ble presset mer utover i kampen. De slet med å opprettholde spillet sitt på tampen av de første 30 minuttene, med flere feil i angrep og med få redninger bakover. Lise Løke er toppscorer etter første omgang, med fem fulltreffere.

Storhamar har vært klart best så langt, og hadde gått opp i 5-0 før Grane Arendal fikk satt sitt første mål. Storhamar har bare fortsatt og leder hele 11-4 når 15 minutter er spilt. Mange feil fra Arendal og godt angrepsspill fra Storhamar har gjort at kampen ikke har vært nærheten av jevn enda. Lise Løke har vært svært frisk og har scoret en rekke mål.

Før kampen

Dette sier Storhamar-trener Arne Senstad før ettermiddagens kamp:

– Grane fikk en bra start, men tapte mot Gjerpen og Stabæk. De har hentet en del nye spillere, og noen av dem er rutinerte. Men vi skal håndtere det, sier Senstad, som var veldig godt fornøyd med det de etablerte jentene leverte i cupkampen mot Skrim.

– Kamilla Sundmoen, Tonje Enkerud og Lise Løke dro til mot et bra lag sist. Det var veldig godt å se, og disse spillerne må fortsette der. Så håper vi at spillerne bak de mer etablerte spiller på seg sjøltillit. Det handler om å gi mange spilletid, og rulle rundt i 1. divisjon. Målet er at flest mulig har fått nødvendig utvikling når vi kommer til våren. Vi vil komme styrket ut av sesongen. Jeg vil se utvikling hele tida. Det er avgjørende for målene våre videre, sier Storhamar-treneren.

Senstad også i dag klare seg uten Lise Binger, Malene Aambakk, Ellen Marie Folkvord og Martine Hovden.

– Det blir mer belastning på færre spillere, men det skal vi klare. Binger kan bli klar til neste kamp, sier Arne Senstad, som gjerne ser flere redninger i morgen kveld.

Mot Skrim hadde Storhamar-målvaktene seks redninger i løpet av 60 minutter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.