HAMAR: - Jeg er veldig glad for at vi har fått på plass Nina. Hun har vist seg som en viktig forsvarsspiller for Storhamar i treningskampene, og hun er en spiller vi vil få god nytte av, sier Senstad.
Han og Storhamar begynte å få litt dårlig samvittighet etter hvert som det dro ut med overgangen.
I forrige uke uttalte også klubbens sportslige leder, Atle Bronkebakken, at Storhamar i verste fall kunne risikere å si nei til Nina hvis utgiftene til en ny keeper ble for store.


Senstads ringerunde


I går tok Arne Senstad ei ringerunde til noen av klubbens sponsorer, og sier han setter veldig stor pris på at han fikk til et opplegg med en av samarbeidspartnerne.
- Det er snakk om ei pakke som også inkluderer reiser til og fra Trondheim fram til Nina avslutter studiene ved juletider, sier Senstad til HA-sporten.
Nina Arnfinnsdottir uttrykker også stor glede for at det endelig er i orden.
- Det er veldig, veldig bra.
- Begynte du å bli urolig for at det ikke skulle bli noe av overgangen?
- Jeg begynte i hvert fall å bli utålmodig, sier Nina, som de to siste sesongene har spilt for islandske Haukar.


Kan ta litt tid


Hun startet håndballkarriere i HamKam og ble med til Storhamar da de to klubbenes håndballgrupper ble slått sammen. Da Storhamar spilte sin første sesong i 1. divisjon i 2002/03 ble det Ninas siste i den omgang. Deretter fulgte ett år i Skogn, fire sesonger i Levanger og de to siste i Haukar.
I og med det nå er snakk om en internasjonal overgang for Nina, kan det gå noen uker før hun blir spilleklar for Storhamar.
Det er derfor utelukket at hun spiller søndagens seriepremière mot Selbu, men hun har satt i gang bekjentskap på Island for å få fortgang på saken.
- Jeg har ei tante på Island som kjenner alle i klubben, og hun kan nok stikke innom det islandske forbundskontoret med papirene også.


Håper på Byåsen


Når Nina blir spilleklar, blir det først og fremst å reise tur/retur Hamar/Trondheim på kampene.
- Men når det er kamper onsdag og søndag, kan det bli aktuelt å være på Hamar og trene med laget i dagene mellom kampene. Til nå har jeg trent med Levanger og Utleira, men jeg håper det skal bli mulig å trene med Byåsen, for de trener også like ved der jeg bor, sier Storhamar-spilleren.


Fortsetter keeperjakten


Den rumenske keeperen Olivia Costache fra Olchim Valsea reiste i går tilbake til hjemlandet. Hun hadde ikke de kvalitetene Arne Senstad hadde håpet på, men Storhamar-treneren har flere navn i hatten og søker videre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.