- Vi har skrevet en toårsavtale med både Arne Senstad og Lise Løke, med opsjon på enda et år, sier en svært tilfreds daglig leder, Erik Stensrud i Storhamar Håndball elite.

Etter at Alfred Örn Finnsson ba om å bli løst fra kontrakten sin som trener for eliteserielaget fra Hamar vest i januar, har klubben jobbet for å finne en langsiktig erstatter.

- Vi har snakket med andre kandidater enn Senstad, men da han plutselig ba om å bli løst fra sin kontrakt med Oppsal, jobbet vi hardt for å sikre oss underskriften hans, sier Stensrud.

Håndballparet Senstad og Løke var lei pendlingen fra Toten til Oslo, men signaliserte samtidig at de gjerne ville fortsette med håndball. Da var gamleklubben på andre siden av Mjøsa et perfekt valg.

- Både Lise og jeg er nok mer glad i Hamar og Storhamar enn vi trodde da vi forlot klubben for to år siden, sier Arne Senstad.

DEN BESTE TRENEREN

- Jeg gleder meg veldig til å starte på jobben med å skape et topplag i Hamar igjen, sier Senstad som klokka 17.00 ble presentert som klubbens nye trener.

- Jeg er helt sikker på at ansettelsen av Arne Senstad vil være en god nyhet for både spillere, sponsorer og publikum. Laget trenger en tydelig leder på benken og Arne er den aller beste vi kunne få fatt i, mener Stensrud, som er glad for at strekspilleren Lise Løke også gjør comeback for de gule og blå.

Stensrud mener Tormod Steen har gjort en veldig god jobb etter han overtok som trener etter Finnsson, og tror Arne Senstad kan videreføre den jobben laget startet på etter nyttår.

- Arne er håndballklok og kan gjøre de rette tingene underveis fra benken. I tillegg kjenner han klubben godt og vi kjenner ham. Resultatene hans fra både Storhamar og Oppsal forteller at vi har fått en svært god trener, mener Stensrud som selv var med på å avslutte forholdet til samme Senstad for to sesonger siden.

UPROBLEMATISK RETUR

Stensrud er imidlertid klar for at å reengasjere treneren ikke har vært problematisk.

- Å ansette en god trener tror jeg er avgjørende for klubben vår. Vi trenger fornyet og forsterket optimisme foran vår første sesong i ny hall. Den jobben vet vi at Arne Senstad kan gjøre på en god måte, understreker Stensrud.

- Jeg tror det var klokt at klubben og jeg tok ei pause. Etter sju sesonger vil det jo alltid bli litt slitasje, og både Storhamar og jeg har fått nye impulser de to siste sesongene, påpeker Senstad

Hvilke personer den nye trenerer får med seg i støtteapparatet er ennå ikke avklart.

- Det må selvsagt Arne få bestemmer sjøl, sier Stensrud.

ØKONOMISK MULIG

- Hvor stort økonomisk løft er det å ansette Arne Senstad?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere i det hele tatt. Den delen av avtalen holder partene for seg selv. Det jeg kan si er at avtalen er innenfor de økonomiske rammene klubben har, sier daglig leder Erik Stensrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.