SOLA: Arne Senstad var både stolt og imponert over det jentene hans leverte i første omgang mot Sola.
- Snakk om å svare på tiltale. Alt fungerte perfekt, oppsummerte Senstad til HA-sporten i pausen.
Etter kampen mente han at førsteomgangen mot Sola var årsbeste av Storhamar.
- Jeg fryktet faktisk denne kampen litt, men jentene responderte hundre prosent. Vi falt litt i andre omgang og så fikk de som ikke spiller så mye til vanlig, prøve seg en del. Jeg er ikke like fornøyd med alt i andre omgang, men totalt var dette en solid prestasjon, sier Senstad, som understreket at han så på det som en skikkelig lagseier.
- Men klart Kamilla og Anja var veldig gode. Og Lise var dødelig effektiv fra strek.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.