HAMAR: - Vi hører at det er likhet for loven som skal gjelde, men samtidig hører vi om andre klubber som tar opp lån for å få lisens og ikke gå konkurs, men som likevel får lisens uten poengtrekk. Det føles veldig provoserende at vi som gjør alt i vår makt for å rette opp gammel gjeld skal bli straffet sportslig gang etter gang, sier Senstad til HA-sporten.
I går kveld lurte han veldig på hva slags regnskapstekniske grep andre lag har gjort, for å unngå å komme i samme situasjon som Storhamar.

Smalhans

De blå og gule fra Hamar Vest fikk ødelagt seriespillet i fjor, da de måtte starte med fire minuspoeng.
Det syntes Storhamar-trener var helt greit, i forhold til at det var stor uoversiktlighet og rot i økonomien.
Nå derimot, føler han at klubben straffes for å ha gjort økonomisk fornuftige og nødvendige valg.
- Sportslig har vi sluppet mange spillere for å spare penger og vi har satt på alle bremser i den sportslige satsingen. Vi er ikke på treningsleir, ikke i E-cup, vi er på to gratis turneringer før serien, og sover på flatseng der andre sover på hotell. Vi er helt på læret når det gjelder spillere, og den innsatsen bør jo premieres og anerkjennes, men i stedet blir jentene straffet sportslig på ny. Selv om jeg forstår at regler må følges, mister jeg litt av respekten for noen av de som er i NHF-systemet, som snakker varmt om damelandslaget, mens norsk klubbhåndball må klare seg sjøl.

Skal klare å motivere

Fjorårets poengtrekk sendte Storhamar ut av medaljekampen. I år tror Senstad det ville vært tøft å være i nærheten av de aller beste selv om laget hadde startet likt med de øvrige.
- Dette er jo litt å fjerne oss fra kartet også neste sesong. Samtidig tror jeg ikke jeg skal ha problemer med å motivere jentene til virkelig å gi alt den kommende sesongen heller, men jeg er mer betenkt på vegne av alle de frivillige som jobber for klubben, og alle de som støtter klubben og laget. Jeg håper det ginnes en viss form for rettferdighet, og at en eller flere i systemet ser hva et slikt vedtak betyr for en klubb som forsøker å rydde opp.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.