Lise Løke (sjuk), Gabrielle Juhasz (skedet) og Tonje Enkerud (ankelskade mot Molde) var alle uaktuelle før den avgjørende gruppefinalen mot Tertnes. Det hjalp ikke laget fra Bergen i det hele tatt.

- Vi er inne på beinet akkurat nå, men i denne kampen forsøkte vi å samle oss skikkelig og kline til med de jentene vi hadde. At vi slår Tertnes med sju mål er rett og slett imponerende, sier Arne Senstad.

Ubeseiret

Som i Skjærgårdslekene for et par helger siden knuste Storhamar all motstand i gruppespillet. Og som i forrige turnering er det Glassverket som er finalemotstander.

- Vi var langt unna sist vi møtte dem, men vi skal gjøre et nytt forsøk i morgen, smiler Arne Senstad.

Så langt har Storhamar knust alle eliteserielag de ha møtt i treningskampene - med unntak av nettopp Glassverket.

Sundmoen sjef

Tertnes, Oppsal, Skrim, Molde og Tertnes nok en gang har alle fått bank av jentene fra Hamar vest. At laget holder svært solid eliteserienivå er det liten tvil om, og nå er Kamilla Sundmoen i ferd med å komme skikkelig tilbake.

Sju mål scoret Sundmoen mot Tertnes, og det til tross for at hun klaget på smerter i skuddarmen før kampen.

- De beste står fram skikkelig i dag, men samtidig skal vi heller ikke glemme søstrene Skinnehaugen, Thea Tangnes og Tina Engan. Alle gjør en veldig god kamp i dag, skryter en svært tilfreds Senstad.

Aambakk tar ansvar

En annen spiller som er i ferd med å vokse som stor er Malene Aambakk. Fortsatt gjør hun noen tekniske feil, men de blir stadig færre og hun treffer stadig oftere fra distanse. Mot Tertnes laget hun seks spillemål.

Legger vi til Kristin Høybakken volkdsomme kapasitet i eget forsvar, målvakter som drar fram gode og mange redninger, en kvikk Linn-Marie Birkeland og en treffsikker Lise Binger,  forteller det om en svært god prestasjon av hele spillergruppa.

Finalen spilles i morgen klokka 14.15.

Storhamar - Tertnes 25-18 (12-8).

Storhamars lag. Stine Liden og Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Kamilla Sundmoen 7, Malene Aambakk 6, Linn-Marie Birkeland 4 (2), Lise Binger 3, Kristian Høybakken 2, Thea Tangnes, Emma Skinnehaugen 3, Elise Skinnehaugen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.