HAMAR: Forrige helg ble det uavgjort mot Vipers (Våg) i Kristiansand.
Det var altså starten på den strenge uka.

- Kline til

- Jeg var skuffet over at vi ikke klarte å slå Våg. Jeg var ganske trygg på at det skulle gå. Vi klarte ikke å holde trøkket, og Kristine Lunde fikk styre for mye. Det handler om å styre tempoet. Når det skal være fart må vi ha skikkelig fart på det, og så må det være perioder hvor det roes ned. Og da skal det roes ned, sier Senstad, og fortsetter:
- Vi har fokusert på oss sjøl denne uka. Nå handler det om å kline til, og få inn aggressiviteten igjen. Det var litt for mye med brekket på sist. Jeg har vært streng denne uka, og har pirket på det meste. De synes nok jeg har vært i overkant, sier Storhamar-treneren, som vil at jentene skal spille på mer risiko.

God bulgarsk målvakt

Storhamar vant stort mot Gjøvik og Njård, før det altså ble uavgjort mot Vipers sist helg.
I ettermiddag kommer som nevnt Fredrikstad til Prestrudhallen. Østfoldingene kom tilbake til eliteserien forrige sesong.
- Det er et bra lag med flere gode spillere. De har en bulgarsk målvakt, som de har truffet veldig bra med. Vi må brette opp ermene her, for det blir ingen lett kamp. Men i Prestrudhallen pleier det å smelle, og vi må jobbe for å få til det igjen, sier Senstad.

Jobber med målvakt

Han er sentral i jobben med å finne en målvakt som kan bli en duo sammen med Stine Lidén. Sara Haugli spiller sin siste kamp i dag. Nå venter førstegangstjeneste for henne.
- Vi kan ikke kjøre videre med én målvakt, og må redde det inn på en måte. Vi skal også sjekke om Sara kan få permisjon, sier Senstad, og legger til:
- Vi følger med, og den største sjansen for å hente en målvakt er nok i VM-pausen. men vi er avhengig av støttespillere utenfra.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.