Storhamar - Vipers 23-28 Inger Senstads tid i Storhamar kan være omme. 25-åringen blir trolig med kjæresten Frank Gram til Stavanger før sesongen er ferdigspilt.
HAMAR: Inger Senstad som har vært i Storhamar siden 2007, sto fram som Storhamars beste i det som var en dårlig forestilling hjemme mot Vipers. 25-åringen har kontrakt ut neste sesong, men forsvinner trolig lenge før den tid.
Fotballspilleren og kjæresten Frank Gram har fått kontrakt med 1. divisjonsklubben Randaberg. Med på flyttelasset blir antageligvis kjæresten.
Inger Senstad er ordknapp da HA-sporten spør om situasjonen, men hun bekrefter at framtiden i Storhamar er usikker.
- Vi har sett på hvilke løsninger som er mulig, forteller hun sammen med kjæresten som var på plass i Prestrudhallen i går kveld.

- Avgjørelsen er tatt

Sportslig leder i Storhamar Atle Bronkebakken forteller at de har hatt en fin dialog med Senstad, og at en avgjørelse allerede er bestemt.
- Vi har hatt noen møter, og vi vil ha en samtale til med Inger før vi sier noe. Men det kommer en avgjørelse i morgen (les i dag), forteller Bronkebakken til HA-sporten.

Dårlig periode

Uansett er Toten-jenta, som også er niesa til trener Arne Senstad, mest fokusert på å «friskmelde» Storhamar, som helt klart er inne i en dårlig periode. Storhamar ledet 13-12 til pause, men tapte den andre omgangen med hele seks mål.
- Det er vanskelig å peke på hva som er feil. På trening er stemningen god, og vi legger ned en god jobb, men får det ikke ut i kamp, forteller tremålsscoreren.
Storhamar var nøye med å sette fart i ankomstfasen, men utover kampen forsvant all fart i angrepsspillet.
- Frustrerende å spille når vi ikke får til spillet vårt.

Edin utvist

Anja Edin har stått fram som Storhamars soleklare ener når kampene har dratt seg til før i sesongen. Det så også ut som hun skulle bli redningen da Våg gikk opp i føringen med to mål, halvvegs ut i andre omgang. Med to mål, et av dem av den virkelig fine sorten, sørget hun for at Storhamar igjen var a joùr, men like etterpå ble hun utvist etter ha fått sin tredje utvisning for dagen.
- Anja har stått fram mot de bedre lagene når det ikke har fungert. Men vi kan ikke regne med henne hver gang. Hele laget må stå fram, forteller trener Arne Senstad som brukte lang tid med jentene i garderoben etter kampen.

- Gjør ikke det vi er enige om

- Vi gjør ikke det vi blir enige om i angrepsspillet. Det blir alt for individuelt, forteller Senstad, som vil jobbe ekstra med seg sjøl for å få Storhamar ut av den dårlige perioden.
- Vi hadde en liten formtopp i starten av måneden, så har vi falt rett ned til et bunnivå.
- Faktum er at vi ikke fungerer som et lag, uten at vi skal kalle det noen krise. Nå må vi jobbe med å få løftet spillet vårt fram mot Nordstrand-kampen, avslutter han.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00