HAMAR: Arne Senstad samlet alle jentene og gikk rett inn i garderoben etter tapet mot Stabæk i går.
Overfor HA-sporten innrømmer han at det ble en aldri så liten tordentale. For det var mye å sette fingeren på i går.
- Jeg var ordentlig forbanna og veldig skuffa, sier Storhamar-treneren.

Småbreiale i spillestilen

Etter en god start på 1. omgang, falt de gule og blå litt ned mot slutten av omgangen, og gikk til pause på stillingen 15-16. Det ble heller ikke bedre etter pause, hvor Stabæk på et tidspunkt fikk et forsprang på fire mål.
- Vi mister fokus, og det skuffer meg. I tillegg gjør vi altfor mange feil, er ikke nok til stede og gjør ikke de tingene vi ble enig om på forhånd.
Storhamar kom bedre med i kampen utover i 2. omgangen, og klarte sakte, men sikkert å krympe Stabæks ledelse. Likevel ble det tap med ett mål i det viktige oppgjøret med tanke på medaljekampen.
- Pr. nå fortjener Stabæk å ligge foran oss på tabellen, sier Senstad, som peker på at Storhamar red litt på en falsk trygghet hvor de var sikre på å ta igjen bærumslaget, samt var småbreiale i spillestilen.

Må opp i ringa

I går lot Senstad spillerne deppe over tapet, men fra og med i dag, forventer han full trøkk og fokus fram mot møte med Stabæk igjen om en drøy uke. Denne gangen skal lagene kjempe om videre spill i cupen.
- Det her er et varsel om at vi må opp i ringa, og må være maks skjerpet i neste kamp.

Skuffet over seg selv

Kamilla Sundmoen startet gårsdagens kamp meget bra og sto med fire scoringer etter de første 25 minuttene. I 2. omgang ville det seg derimot ikke helt for playmakeren.
- Jeg er forbanna på meg sjøl, men mest skuffa, sier Sundmoen som mener det er uakseptabelt å slippe inn hele 30 mål.
Hun ble heller ikke skremt av Senstads tordentale etter kampen.
- Vi fikk høre det, men det syns jeg er «fair». Han er bare engasjert, men jeg har nok ikke sett ham så sint noen gang denne sesongen.

Et stykke videre

Denne uken er Sundmoen reserve på bakspillerplass for A-landslaget. I går spilte hun mot Karoline Næss og Stine Bredal Oftedal, som begge er inne i landslagsvarmen. Det var nettopp disse to som gjorde det ekstra vanskelig for Storhamar.
- De er gode begge to og fortjener plassen. Jeg må bare fortsette å jobbe videre, men føler jeg har kommet et stykke videre med at jeg er reserve.
Neste onsdag er Sundmoen klar på at hun skal ha revansj mot de blå.
- Det krever full konsentrasjon, men vi skal videre i cupen.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00