Storhamar - Nordstrand 36-20 Keepervikar Lene Jøranli (25) storspilte mellom stengene da Storhamar avanserte til semifinalen i cupen. Etterpå fikk Lene beskjed av Arne Senstad om å sette av tid til semifinalen - og cup- finalen i romjula.
HAMAR: Tilskuerne klappet takfast og ropte «Lene, Lene» til jenta som egentlig la opp etter forrige sesong. Men da Storhamar fikk problemer med skader på målvaktene sine, ga ikke Arne Senstad seg før han hadde greid å overtale Lene til å vikarere et par kamper.
I går sto Gjøvik-jenta, som fyller 26 år neste mandag, fra start av da Sara Haugli måtte melde forfall på grunn av kjevebruddet.

Garanterte storspill
- Jeg er helt sikker på at Lene kommer til å være kanongod i dag. Hun var ikke vært spesielt god i de to kampene hun har vært med, og Lene står aldri tre dårlige kamper, garanterte Senstad.
Han kunne ikke fått mer rett, og fikk heller ikke fullrost Lene og de andre jentene i går kveld.
Storhamar storspilte nemlig da de sendte Nordstrand ut av cupen. Trener Senstad var ikke det minste i tvil om at jentene hadde levert sesongbeste. Angrepsspillet var variert og godt, forsvarsspillet satt som det skulle og bakerst sto Lene Jøranli kanongodt mellom stengene.

Vikar for Tone Wølnere
Hun hadde en redningsprosent på 58 i 1. omgang, og fulgte opp med 54 prosent etter pause før hun overlot plassen til Stine Lidén på stillingen 29-12.
Nå vil Arne Senstad ha med Lene i semifinalen - og i en eventuell finale, som er Storhamars mål denne sesongen.
Hun har fått beskjed om å sette av tid til finalen i romjula - hvis de unngår Larvik i semifinalen, da. Årsaken er at Tone Wølner som debuterer mot Levanger onsdag, ikke kan spille cup fordi hun allerede har vært i cupaksjon for Gjøvik HK.

Best uten trening
- Jeg er nok best uten trening, men det hjelper ikke i lengden. Jeg trente foran de to andre kampene, men nå har jeg ikke trent siden forberedelsene til Flint-kampen, sier Lene med et smil.
- Hvordan opplevde du denne kampen selv?
- Ålreit. Jeg får ikke si at det var moro så Arne hører det, men det var jo det. Det handler om dagsform, at forsvarsspillet satt og at alle spillerne bidro veldig bra. Jeg er fornøyd med å få en bra start på kampen og får tatt de to, tre første skuddene utenfra. Stemningen i hallen var også viktig, og vi vinner egentlig komfortabelt, sier Lene som bare slapp i to mål i løpet av de første 17 minuttene.
- Ga det mersmak?
- Er fornøyd med kampen, men jeg får se hvem vi trekker i semifinalen. Blir det Larvik, er det akkurat det samme hvem som står.
- Er du innstilt på mer spill i serien?
- Arne ringer vel, men nå som Tone er klar og Stine har ambisjoner, blir det for dumt å være med for meg. Kanskje vi ses igjen, sier Lene med et stort smil.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.