FREDRIKSTAD: Storhamars jenter 1996 ble innledningsvis puljevinnere etter å ha slått Skogstrand 8-4, Ammerud 10- 4, Raumnes&Årnes 9-3 og Ski 1 med 11-3. Som ubeseiret lag, gikk de dermed rett til kvartfinalen der de møtte Torp 1. Her fulgte en flott kamp med herlig forsvarsspill og resultat 6-0. I seminfinalen mot Klemetsrud 1 overbeviste Storhamar-jentene nok en gang. De nt 11-4, og finaleplassen var dermed sikret.

I finalen i Kongstenhallen ventet IL Runar, også de med en imponerende seiersrekke bak seg. Finalen var dels preget av nerver hos begge lag, og endte 4-4 etter ordinær tid. Men turneringen skulle avgjøres, og lagene måtte ut i straffekastkonkurranse med tre kast til begge lag. Etter to kast fra hvert lag, var det hele avgjort. Jentene fra Storhamar kunne slippe jubelen løs med vinner-resultatet 6-4.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.