Kampen har startet, og utover vil du få fortløpende oppdateringer her. 

Etter en håpløs start for Glassverket, bestemte trener Kenneth Gabrielsen seg for å ta time-out allerede etter fem minutter. Det renner nemlig inn bakover, og Storhamar leder allerede 5-1, etter fem minutter altså. 

Time-outen ga uttelling for gjestene, som våknet for alvor. Plutselig står det nå 7-4, og forspranget er kuttet ned til tre mål. Ting flyter ikke lenger like bra for de gul/blå. Kvarter igjen til pause. 

For første gang i kampen står lagene likt. 7-7 er stillingen, og det som så ut til å bli en komfortabel seier til Storhamar har utviklet seg til å bli i overkant jevn. 

Resten av omgangen var jevnspilt, slik målprotokollen tilsier. Storhamar leder knepent 11-9 til pause. 

Etter hvilen har kampen fortsatt i samme spor. Lagene er jevngode, og på resultattavlen blir ikke differansen mer enn to mål fordel Storhamar. Etter sju minutter i andre omgang står stillingen 14-13 til Hamar-laget. 

Med et kvarter igjen å spille er det fremdeles ikke mye som skiller lagene. 17-16 er stillingen, og kampen er preget av nerver. Det er viktig å få med seg alle poengene! Der kommer helt tydelig frem både på banen, benkene og på tribunen. 

18-16 er stillingen med seks minutter igjen å spille. Fremdeles er oppgjøret åpent, og det slurves begge veger. Ingen av lagene har maktet å feste et grep om dette. 

To minutter gjenstår. Storhamar leder med to mål, og det hele ser ut til å gå deres vei nå. Fremdeles kan ingen ting taes forgitt.

Mot slutten fikk Glassverket redusert ved en anledning, men det holdt aldri helt inn. Storhamar får til slutt full pot, etter det som trygt kan kalles en sliteseier. Sluttresultat 19-18. 

FØR KAMPEN

Fra serieåpningen mot Fredrikstad forrige uke var det flere ting Storhamar-trener Alfred Örn Finnsson ville se bedring på til dagens oppgjør. 

- Vi spilte med litt høye skuldre. Det virket som om laget var litt stresset, og det overrasker meg. Samtidig må vi jobbe med å bedre forsvarsspillet våres, sier Örn Finnsson, og utdyper:

- I den kampen var det naturlig med 13-15 baklengsmål, men i stedenfor ble det 20. Derfor må vi stramme opp, sier han. 

Glassverket er nemlig et bedre lag og regnes som utfordrere til andreplassen bak Larvik i årets sesong. Veronica Kristianssen er en av de Storhamar bær se opp for da det hele setter i gang om kort stund. 

Saken oppdateres underveis i kampen!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00