HAMAR: Storhamars håndballjenter er inne i en knallhard treningsperiode som de skal nyte godt av i månedene etter at nyttårsrakettene har sluknet.

- Dom har fløgi som ville dyr, sier Arne Senstad etter at Storhamars håndballspillere har vært gjennom en tre uker hard treningsperiode.
Jentene hans har igjen to runder med løping før de kan tenke på juleribbe, men i går ble det et lite avbrekk i treningen da Ronny Manuel Jevnaker og hans assistent Jim Cato Svastuen lærte jentene selvforsvarsteknikk.

Sterke Lise Løke
Vi får virkelig ikke håpe Storhamar-jentene bruker noen av øvelsene når Larvik kommer på besøk 7. januar. I så fall kan det bli både røde kort og det som verre er.

Men jentene hadde ei morsom økt, og Lise Løke fikk vist at hun har kommet styrket ut av å voks opp i en søskenflokk på sju - der hele fire av dem er sterke, hardtarbeidende strekspillere.
- Vi liker å kjempe og slåss hele gjengen, har Lise fortalt HA-sporten.
Og hun kunne også fortelle hemmeligheten om hvorfor fire av sju er blitt strekspillere:
- Det sies om oss at da mamma satte maten på bordet, var det full slåsskamp mellom oss sju. Da var det om å gjøre å komme først til matfatet.
Resultatet av treningsøktene rundt matfatet hos familien Løke fikk også de spanske håndballkvinnene merke da de møtte storesøster Heidi i EM-finalen. Hun var nådeløs på streken.

I kamp med Møistad
I går kveld fikk Storhamars spillerutvikler Reidar Møistad kjenne på Løke-kreftene da han hadde Lise som partner i selvforsvarsteknikk.

- Lise var ordentlig sterk. Jeg veier da sikkert 30 kilo mer enn henne, og selv om jeg tok i alt, sto hun imot. Lise er skikkelig seig og en skikkelig fighter, smiler Møistad.
I dag skal Storhamar-jentene prøve seg mot Elverums guttelag, og i romjula blir det to bortekamper mot Toten og Gjøvik og Vardal.
- Og da er Storhamar klare til å ta Larvik?
- Det har vært høy intensitet i denne treningsperioden, men det skal mer til enn løping når Larvik kommer. Vi har bygd opp et bra grunnlag til andre del av serien, og vi skal være i fysisk god form til å møte de neste kampene, sier Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.