HAMAR: Sara Haugli fikk seg en skikkelig smell i ansiktet i lørdagens kvalifisering til norgesserien for 18-årslag.
- Jeg fikk et skudd og gikk ned, men sto resten av kampen og var med igjen søndag, sier Sara til HA-sporten.

Nytt skudd på samme sted
- På morgenen mandag var jeg hos kiropraktor og fikk dyttet på plass igjen kjeven, men på kvelden fikk jeg et ny skudd på samme sted da jeg var på trening.
I går formiddag var Sara på legevakten, der hun fikk konstatert at kjeven hadde vært ute av ledd og at hun hadde fått en liten sprekk i kinnbeinet.

Klar til søndags kamp
- Kan du spille søndagens kvartfinalekamp?
- Jeg kan jo ikke stå over den kampen - hvis jeg ikke får noen nye smeller da, sier Sara, som skal på landslaget med 92-jentene i neste uke.
I Storhamar er det fortsatt litt usikkert når Stine Lidén er tilbake for fullt etter strekkskaden, og da har trener Arne Senstad bare de to «håndballpensjonistene» Lene Jøranli og Hanne Marthe Deglum i bakhånd på keepersiden.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.