HAMAR: 450.000 kroner var beregnet på at laget måtte starte i 1. runde, og at hver runde kostet 150.000 kroner.

Da klubben sjekket historikken var det imidlertid vanlig at de norske lagene, som for eksempel Nordstrand, alltid startet i andre runde.
- Selv om forbundet har sagt at vi trolig måtte starte i 1. runde, regner vi det som sannsynlig at de følger normal praksis fra tidligere, at norske lag ses på som så gode at de ikke går inn før i den andre runden, sier daglig leder Svein-Erik Edvartsen.

Spleiselag
Nå er det et spleiselag i næringslivet som har gjort at klubben og ildsjeler rundt har klart å skaffe fram de 300.000 kronene som er nødvendig i de to første rundene.

Ved de to første fristene den 8. og den 11. juni, hadde klubben ikke klart å finne nok midler, men etter iherdig arbeid den siste uka, er garantiene nå på plass.
Senest klokka 10 fredag formiddag ble det siste møtet holdt, og støtten fra næringslivet summert sammen.

Bra for Hamar
Sportslig leder Bertil Pålsrud er glad for at laget nå kan få et første møte med internasjonal klubbhåndball.

- Det betyr veldig mye for klubben og spillerne, at vi kan si ja til europacup når vi har holdt et sportslig nivå som gjorde at vi greide å kvalifisere oss. Samtidig tror jeg det kan bli svært bra for Hamar som by, det er ikke mange som får sjansen til å spille internasjonale kamper hvert år. Vi er veldig takknemlige for alle som har stått på for klubben og alle har bidratt til å gjøre dette mulig, sier Pålsrud.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.