Rundt 200 mennesker møtte opp på CC Stadion i dag, der Storhamar arrangerte sitt kickoff.

Kamilla Sundmoen var glad for å se såpass mange mennesker.

- Jeg tror det er god interesse i byen. Vi har fått god hjelp av serien til HA, og det virker som om folk er optimistiske og tror på en god sesong, sier hun.

Konferansier Tor Inge Martinsen spurte folk hvor mange som hadde sett dagens episode av "Veien tilbake", og godt over halvparten løftet armen over hodet.

Tidligere Storhamar-spiller Moa Fredriksson ble presentert på scenen, og hun skal kommentere kamper på Handball.no i løpet av vinteren.

Trenerteamet og spillerne var også på scenen.

Også tidligere HA-journalist Marthe Stenberg på scenen for å snakke om serien. Hun dro fram episode fem som en personlig favoritt.

Les også
SPORT Episode 1 av HAs dokumentarserie om Storhamar Håndball "Veien tilbake", er nå klar. Her kommer alt rundt degraderingen til 1.divisjon fram.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.