FRØYA: Det blir Byåsen som møter Larvik i semifinalen neste fredag. For Storhamar var sesongen med ett over lørdag da Kamilla Sundmoen og hennes lagvenninner røk ut av sluttspillet på knappest mulig måte i den andre kvartfinalekampen.
Storhamar vant med ett mål hjemme; 27-26. Denne gangen var det Byåsen som vant med ett mål, og siden Byåsen scoret 26 mål i Prestrudhallen og Storhamar bare 24 i Frøyahallen, går Byåsen videre på flere scorede bortemål. Dette er en ikke helt ukjent opplevelse for Storhamar, som røk ut av europacupen mot Leipzig på samme måte for noen år tilbake.
Vi nevnte innledningsvis at Storhamar spilte en dårlig kamp. Og det gjorde de til de grader. Spesielt 1. omgangen var svak. Storhamar-jentene bommet og bommet på avslutningene og gikk på tekniske feil. I tillegg slet målvaktene med å ta Byåsen-skuddene.
Byåsen ledet 14-9 ved pause, og det var nesten utrolig at Storhamar greide å gjøre sluttminuttene ulidelig spennende på en så dårlig dag. Men de var aldri nærmere Byåsen enn det ene målet som ble avgjørende til slutt.
 
Les mer om kampen i mandagens papirutgave av HA.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00